Кав’ярня на Прорізній | 3 в 1

Кав’ярня на Прорізній

3в1

“Кав'ярня на Прорізній. Міцна 3в1”

150 років тому до міцної кави додавали сіль і вершкове масло. А щоб посилити аромат, наприкінці готування вкидали розпечену вуглинку.

“Кав'ярня на Прорізній. Класична 3в1

В ХІХ ст. в кав’ярнях каву готували у високих мідних кавниках. Вона була особливо запашною й доброю, бо на відміну від домашньої готувалася без цикорію чи інших добавок.

“Кав'ярня на Прорізній. Карамель 3в1

Кава та карамель від «Кав’ярні на Прорізній» – ось про них у київських газетах кінця ХІХ ст. попереджали, що любителям вишуканих солодощів краще їх не пробувати, бо забагато грошей буде витрачатися на цю смакоту.